• Laiterie slides
  • Laiterie slides
  • Laiterie slides
  • Laiterie slides
  • Laiterie slides

Brasserie De Laiterie

We heten u van harte welkom in de brasserie van 't Waaihof – De Laiterie. Hier heers een symbiose van oud en nieuw. Deze zaal dateert van 1898 en werd gebruikt als danszaak en restaurant waar de burgerij hun zinnen verzette. In dit gezellige interieur, kunt u ontspannen genieten van u maaltijd.

In brasserie De Laiterie heeft u altijd keuze tussen verschillende verwenmenu's. Elke maand bieden wij u een verrassend brasseriemenu, die u kunt terugvinden in deze brochure. Deze menu's worden samengesteld door onze chef en aangepast volgens het seizoen. Wij werken steeds met verse kwaliteitsproducten en raden u aan om op voorhand te reserveren. Tijdens de week kan u elke middag genieten van onze verzorgde dagschotel (soep en hoofdgerecht) voor € 13,00.

Aan de kaart vindt u een brede waaier van snacks, slaatjes en warme voor- en hoofdgerechten. Bij de wijnkaart krijgt u indien gewenst een woordje uitleg en op het krijtbord staan steeds enkele aanbevolen suggesties. U kan steeds rekenen op een vriendelijk en warm onthaal. Smakelijk!

 

Bekijk hier de drankkaart

 

Bekijk hier de voorgerechten

 

Bekijk hier de hoofdgerechten

 

Bekijk hier de dessert- & kidskaart

 

 

 

Wijnconcept

Bij lekkere gerechten serveren we u uitstekende wijnen

Onze wijnen worden geleverd door het gerenommeerde wijnhuis "De Brabandere" uit Wielsbeke.

Onze prijzen zijn dan ook de tariefprijzen die u kan terugvinden op de officiële prijslijst van het wijnhuis "De Brabandere" vermeerderd met € 20 per fles. (kurkrecht)
D.w.z. dat u bv. een dure fles van € 30 (aankoopprijs) bij ons kan drinken aan 50 euro en niet aan € 90 (winst op de fles & kurkrecht). Deze wijnen worden dus rechtstreeks door het wijnhuis aangeboden en wij rekenen enkel het kurkrecht aan.
De wijnen worden bewaard in een speciale wijnkast en steeds op perfecte temperatuur geserveerd.

Het wijnhuis "De Brabandere" is ook eigenaar van het wijndomein Bodegas Mas Alta uit de Priorat in Spanje.
Meer heerlijke wijnen kan u terugvinden op de site http://www.bodegasmasalta.com of op de site van het wijnhuis: http://www.wijnhandeldebrabandere.be

 

 

 

Openingsuren keuken

Maandag tot donderdag: 11u30 – 14u30
Vrijdag 11u30 – 14u30
Zaterdag: 18u00 – 21u00
Zondag: 11u30 – 14u30